Poročni prstani znak zvestobe

Poročni prstani

Poročni prstani simbolno predstavljajo zvestobo, njihov krog predstavlja večnost. Krog se ne prekine in ljubezen teče vse življenje. Poročni prstani, ki niso okrogli naj bi vraževerno prinašali nesrečo in težave v zakonu.Poročni prstani so izdelani lahko čisto po vašem okusu, nekateri si poročni prstan tudi vtetovirajo na prst. Poročni prstani so lahko izdelani iz naslednjih plemenitih kovin:

  • Zlato,
  • Srebro,
  • Rodij,
  • Paladij,
  • Platina

Poročni prstani so lahko tudi kombinacija plemenitih kovin, pri katerih pride samo sporočilo še bolj do izraza. Poročni prstani so izdelani po tehniki »seamless«, kar pomeni da so valjani iz več obročkov, da so potem še trdnejši. V kolikor želite, da so poročni prstani okrašeni tudi z dragoceni kamni, izberite diamant zaradi svoje vrednosti in tudi trdnosti.
Pri izbiri poročnih prstanov poslušajte svoje želje, uporabite lahko tudi malo domišljije in poročni prstani bodo izdelani posebej za vas. Poročni prstani so izdelani po meri vsakega posameznika, zato jih naročite pravočasno. Bodite pozorni tudi na oznake, ki predstavljajo skladnost na izdelki iz plemenitih kovin. Na prstanih in vsakem izdelku iz plemenitih kovin morajo biti trije žigi, ki predstavljajo znak dobavitelja, znak čistine in oznako skladnosti. Pazite tudi na primerno nošenje prstanov, na enem prstu imejte samo en prstan, kar zmanjšuje poškodbe in odrgnine, ne nosite zlatih prstanov pri grobih opravilih in pri delu z kemikalijami.

Kategorije